Nakládání a fermentace zeleniny aneb jak připravit pickles
04. 04. 2019
od 17:00 do 19:30
Kurz nakládání zeleniny aneb co naložit a jak to naložit, aby z toho vzniklo populární pickles.
Kujme pickles, pickles kujme, obvyklé i neobvyklé!
Zaregistrovali jste ten úžasný návrat k metodám našich babiček nakládaného zelí a fermentované zeleniny?
Už...
zobrazit více
Kujme pickles, pickles kujme, obvyklé i neobvyklé!
Zaregistrovali jste ten úžasný návrat k metodám našich babiček nakládaného zelí a fermentované zeleniny?
Už jste to vyzkoušeli, ale s nezdarem? Zelenina nevykvasila, zelenina zplesnivěla nebo zkvasila, ale vůbec nebyla chutná? Nakoupili jste spoustu doporučovaných nádob, ale pořád to nejde? Přijďte na kurz a dozvíte se, jak na to! Jak na kvašení a fermentování od tradičního kysaného zelí po domácí výrobu moderní pickles. Workshop mapující techniku fermentace čili řízeného kvašení i jeho přínosů pro lidské tělo.
Představíme si mnohé styly nakládání zeleniny a jejich pestrost a všestrannost využití. V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry. Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 2-3 hodiny
zobrazit méně