FOTO: Hračky s příběhem. Nápad zavedl mladou studentku až do amerického Chicaga



 12. 07. 2017

Studentka Anna Suková z Prahy si užila hlavní cenu za první místo v soutěži mladých podnikavců Soutěž a podnikej a navštívila americké Chicago. V soutěži zaujala porotu svým nápadem Hračky s příběhem.

Anna Suková, vítězka prvního ročníku projektu „Soutěž a Podnikej“, má za sebou cestu do Chicaga.

Pobyt v americkém velkoměstě si zasloužila díky nápadu na Hračky s příběhem, tedy dílnu na opravu vyřazených plyšových hraček a následně pro jejich další prodej. Výtěžek po odečtení nákladů na opravy má putovat pro děti z dětských domovů.

„Desetidenní pobyt utekl jako voda. Během něj se Anna společně se svou americkou rodinou, u které byla ubytována, zúčastnila mnoha kulturních, obchodních i sportovních událostí,“ sdělil Martin Vítek, spoluzakladatel soutěže.

Projekt „Soutěž a podnikej“ vznikl za účelem vzbudit v mladých lidech podnikatelského ducha a podnítit ke kreativní práci. Dává středoškolským studentům příležitost zrealizovat jejich vlastní nápady a vyzkoušet si podnikání za pomoci zkušených mentorů a úspěšných podnikatelů.

Druhý ročník startuje už za méně než dva měsíce. Bližší informace o soutěži naleznete na stránkách www.soutezapodnikej.cz 


Autor: ) (red



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: