Šance pro talentované hudebníky zní: Vyražte na turné po Evropě



 10. 05. 2017

Vyrazit do zahraničí a vystoupit na pódiích po celé Evropě je snem nejednoho muzikanta. Teď však mají kapely i jednotlivci jedinečnou šanci proměnit sny ve skutečnost díky projektu Czech Fresh. Ale pozor, uzávěrka přihlášek je již 12. května.

Věnujete se aktivně hudbě? A toužili jste někdy brázdit se svojí skupinou festivaly po celém kontinentu? Teď máte příležitost.

„Myslím si, že se současná česká hudební scéna je na skvělé cestě k tomu, aby opravdu rostla,“ sdělil nadšeně Mark Bennett, zástupce  United Talent Agency (dále UTA).

Právě agentura UTA, která zastupuje například takové skupiny jako Pink Floyd, Muse, ale i mnohé další, pořádá nyní soutěž pro všechny odvážlivce. Výhercem se může stát každý hudebník či kapela z České republiky, kteří se do 12. května přihlásí na stránkách www.czechfresh.cz a přesvědčí svojí tvorbou renomovanou porotu.

Čtyři finalisté si zahrají na festivalu Rock for People 2017 a jednoho z nich pak vybere zástupce UTA jako celkového vítěze.

„Dlouhodobě se snažíme podporovat mladé české hudebníky a jsem přesvědčen, že pro vítěze soutěže bude tato zkušenost naprosto mimořádná,“ těší se na finálové klání jeden ze zakladatelů Rock for People Michal Thomes.

A kam povedou první vítězovy kroky?

Natáčení videoklipu v zahraničí, nahrávání v nejlepším českém studiu Sono nebo účast na showcase festivalech Waves Vienna a Nouvelle Prague – to je jen krátký výčet programu.

Následovat bude vydání prvního singlu ve spolupráci s největším celosvětovým nezavislým digitálním distributorem, firmou The Orchard.

„Na spolupráci s vítězem se velmi těšíme,“ vzkazuje Olya Moldavskaya z londýnské kanceláře The Orchard, „všem soutěžícím přejeme hodně štěstí!“


Autor: ) (red



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: