Otevřete svou mysl v Divadle otevřených dveří. Multižánrový DIOD je tu pro všechny generace




Jak zachovat kulturu v místě, kde staré kino dosloužilo? V Jihlavě o tom vědí své. Už přes dekádu tam funguje DIOD - Divadlo otevřených dveří, ve kterém rozhodně neusnete. Pobaví malé i velké, v multifunkčním variabilním prostoru se střídají hudebníci s akrobaty, diskutujícími i třeba vystavovateli.

Jít za kulturou je kvůli situaci s koronavirem nemožné. V DIODu se proto rozhodli jít cestou on-line přenosu dění - filmy, workshopy i další program je možné zažít alespoň na dálku prostřednictvím monitoru počítače či displeje mobilu. 

"Poměrně rychle jsme se rozhodli pustit se do prozkoumávání online prostoru a tak na půdě DIODu. Ukázalo se, že princip kamenného divadla můžeme kreativně modifikovat i na dobu, kdy musí být zavřené," uvedl v rozhovoru pro City.cz šéfdramaturg DIODu Adam Hruška. Celý rozhovor si můžete přečíst zde

A když nestraší svět žádný koronavirus? Pak v DIODu měsíc můžete vybírat z rozmanité nabídky zde.

Za více než dekádu, co DIOD v Jihlavě funguje, si tato moderní, architektonicky zajímavý sál, vydobyl slušné renomé. Jak mezi umělci a pořadateli akcí, tak i samotnými diváky. 

Velkou oblibu si vydobyly akce jako PechaKucha night, diskuzní workshopy, vyprávění známých cestovatelů i třeba bleší trhy. 

Fanoušci a věrní diváci navíc mohou využít věrnostního programu. Na Citykartu si můžete nabít na částku 300, 500 nebo 1000,- Kč a následně kredit využít na jakýkoliv program s bonusem 20% k nabité částce.

A pokud Citykartu ještě nemáte, přímo v DIODu Vám ji rádi vydají i nabijí na konkrétní částku. Můžete tak i podpořit tuhle kulturní scénu v nelehké době. 




Divadlo pro fajnšmekry. Bez opony, pevného jeviště a bez lóží. S nadšením a vtipem. Unikátní prostor pro umělecké projekty - divadlo, hudba, literatura,...

 Benefit: Citykartu si můžete nabít na částku 300, 500 nebo 1000,- Kč a následně kredit využít na jakýkoliv program s bonusem 20% k nabité...

777 198 588



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: