Pro každou jeden kousek! V butiku na náměstí mají pro dámy originální módu a obsluha ráda poradí




Jaro je tu a s ním i obnova šatníku. Vyrazte do jara svěží v novém outfitu! Elegantní, kvalitní městská móda a ochotný personál, který má oči jen pro zákaznice, Vás čeká v módním obchodu HL-móda na spodní části jihlavského Masarykova náměstí. Přijďte se potěšit a inspirovat!

Zapomeňte na loňskou módu a obnošený šatník. Než vyrazíte do módního butiku HL-móda na jihlavském náměstí, ukliďte a protřiďte si skříně, ať máte místo na novou, šmrncovní elegantní módu. Tedy pokud ji vůbec kdy budete chtít vysvléct...

V módním butiku HL-móda na jihlavském náměstí se Vám bude věnovat ochotný personál. Proškolené dámy, které znají své zákazníky a dokáží poradit i odhadnout vkus. Nerozhodným případně rády poradí a doporučí styl úměrný postavě, i věku. 

O kvalitě butiku, který nabízí prověřenou německou módu, svědčí i více než desetiletá historie prodejny.

"Nabízíme německé konfekční značky Cecil a Street One. Oblečení jezdíme osobně vybírat. Líbí se nám, že s novou kolekcí vyjíždí prakticky každý měsíc, takže dvanáctkrát do roka se těšíme na úplně nové věci. Ty vyhovují různým postavám i typům žen. Oblékneme ženu na večírek, do práce, na důležitou událost, nebo jen tak ležérně. A co do velikostí, tak tam jsme od XS po 3XL," uvedla už dříve v rozhovoru pro City.cz majitelka módního butiku HL-móda Helena Hekrlová (celý rozhovor si přečtete zde). 

"Držíme se však zlatého pravidla. Od každé velikosti bereme jen jeden kus. Aby nám ženy nechodily jak v uniformě," zdůraznila majitelka obchodu.  

Přijďte se porozhlédnout či nezávazně vyzkoušet a poradit. A vykročte do jara svěží! 

Se Citykartou máte na nákup slevu až 20% formou věrnostního načítání bodů. Pokud Citykartu ještě nemáte, můžete si ji zde vyzvednout.




Prodej dámského oblečení značek HL MODA, Cecil, Street one, Conceptk, HS a doplňků. Nabízíme velikosti XS - XXL.

 Benefit: Sleva na nákup až 20% formou věrnostního načítání bodů na Citykartu

+420 734 259 119



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: