Na kávu, nebo do fitka? V Kavárně Buková můžete obojí a ještě ušetřit




Také máte sem tam výčitky, když si vychutnáváte lahodnou kávu a dezert, zatímco fitness lekci jste zase odložili? V Kavárně Buková na jihlavském Horním Kosově můžete mít obojí! Napřed si dáte do těla ve fitness a pak se odměníte vynikající kávou.

Obyvatelé Horního Kosova, okrajové čtvrti Jihlavy, tu kavárnu dobře znají. Protože tak dobrou kávu v tomto koutě Jihlavy nikde jinde neumí!

Milovníci vína si zase rádi zajdou večer popovídat na skleničku. Se Citykartou si v útulné kavárně na kraji města můžete vychutnat každou svou desátou kávu či víno zdarma. 

"Máme osm druhů. Bílá, červená i růžová vína. Hodně na ně chodí ženy. Nejprve přijdou na kávu, pak si dají zákusek. A nakonec víno. (smích) Je to hrozně fajn," uvedla už dříve v rozhovoru pro City.cz provozovatelka kavárny Ludmila Kumbárová (celý rozhovor si můžete přečíst zde). 

V suterénu bytového domu při ulici S.K. Neumanna však funguje i fitness, které je s kavárnou propojeno.

Ve funkčním sále Kavárny Buková Jihlava naleznete skupinové cvičení pro všechny. Můžete si zacvičit a zrelaxovat u klidné jógy či Pilátes. Nadšení do cvičení tu probudíte i v dětech. A Citykartu zde navíc můžete využít jako permanentku. Rezervovat si navíc můžete kdykoliv on-line přímo na City.cz zde.

Že nemáte čas se hýbat? Tak tady už vážně výmluvy neobstojí! 

Otevírací doba
PONDĚLÍ - PÁTEK
9:00 - 20:00
Sobota
14:00 - 21:00

NEDĚLE
14:00 - 20:00


Kavárna na Horním Kosově. Vaříme kávu s láskou.

 Benefit: Se Citykartou každá desátá káva nebo víno zdarma.

602 413 166



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: